Over ons

  • Voor 12:00 uur besteld, vandaag in huis
  • Iedere dag verse bloemen
  • Veilig online bestellen & betalen

Over ons

Isabel de Bloemenwinkel is al sinds 1983 een begrip in Amsterdam en omstreken. Wij verzorgen dagelijks
met ons professioneel en enthousiast team van bloembind(st)ers, vanuit onze vestiging in Amsterdam Zuid, talloze bedrijfsabonnementen. Neem ook eens een kijkje op onze pagina bedrijfsbloemwerk. Het is uiteraard mogelijk een afspraak met ons te maken als ook u interesse heeft in een wekelijkse levering in uw bedrijf. Wij komen graag bij u langs om de locatie te bekijken en het bloemwerk te bespreken dat uw bedrijf complementeert en de juiste uitstraling geeft.

Wij werken vanuit onze bloemenwinkel in de Scheldestraat 104, een gezellige winkelstraat in de mooie Rivierenbuurt, waar u moeiteloos uw auto een uur kunt parkeren voor 10 eurocent. In de Scheldestraat bevinden zich talloze horecagelegenheden, bijzondere detailhandelszaken en ook de twee bekendste ijssalons in groot Amsterdam. Bovendien is onze winkel in de straat direct naast het grote beurscomplex “De RAI” gesitueerd en kunnen wij probleemloos standhouders en bedrijven die participeren op de beurs van bloemwerk en planten voorzien. In onze winkel bieden wij tevens een ruime keuze aan vazen, potten en cadeauartikelen aan.

In ons assortiment hebben we Greenleaf, Countryfield en BRYNXZ, een stoer Nederlands merk met robuuste unieke stukken. Wij verkopen ook de Pomme-Pidou spaarpotten; kom vooral bij ons langs en word ook vrolijk van onze kleurige en grappige collectie. Uiteraard bieden wij ook een dagelijks vers bloemenassortiment aan en maken wij met alle plezier een boeket naar uw keuze terwijl u met een vers kopje koffie even wacht. Ook een binnen- en buitenplanten presentatie ontbreekt niet, van Azalea tot Zamioculcas, van sneeuwklokje tot palm. Grote kans dat u bij
ons iets van uw gading vindt! Wij hopen u spoedig te mogen begroeten en graag tot ziens!

Hartelijke groet,
Jan Ruigrok

Contact